Het slimste balustrade profiel voor glazen balustrades

Glas is niet meer weg te denken in de huidige architectuur. Een glazen balustrade geeft een gevoel van ruimte en laat u genieten van prachtige vergezichten. Speciaal voor deze glasbalustrades is het UNIQ balustrade profiel ontwikkeld. De profielen zijn sterk en licht, eenvoudig te monteren en hebben een prachtige rvs look.

 

Sterke en veilige balustrade profielen

 

Een glasbalustrade mag er dan transparant en eenvoudig uitzien, er komt heel wat techniek bij kijken. Glasplaten zijn zwaar, dus moet het balustrade profiel sterk en toch licht zijn. Daarom hebben de balustradeprofielen van UNIQ een hollow ontwerp. Anders dan de meeste huidige balustrade systemen, maakt UNIQ géén gebruik van keggen en rubbers. De slimme, gepatenteerde klemstrip van UNIQ klemt het glas over de gehele breedte vast, zodat de glasplaat met geen mogelijkheid kan losraken. Het systeem voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd.

 

Mooi afgewerkt en eenvoudige montage

 

Verschillende aluminium afwerklijsten kunnen eenvoudig op het basisprofiel worden geklikt. Er zijn lijsten voor de vloerzijde en voor de videzijde om plaatwerk mee af te werken.

 

Voordelen van de UNIQ balustrade profielen

 

  • slimme inklemming
  • verstelbaar
  • snelle montage
  • veilig
  • licht en sterk
  • mooi afgewerkt

 

Contactgegevens

 

Wilt u meer informatie over het unieke, gepatenteerde balustrade profiel van UNIQ? Neem dan gerust contact met ons op. Één van onze specialisten helpt u graag verder.

UNIQ levert:

 

Unieke slimme oplossingen

‘hollow’ ontwerp - licht van gewicht

Snelle en eenvoudige montage

Het juiste profiel voor elke balustrade