Nieuws

BSI Kitemark voor UNIQ

 

De UNIQ profielen hebben nu ook het BSI Kitemark keurmerk, en daar zijn we trots op! Het is het ultieme bewijs van onze inzet om een kwalitief hoogstaand en veilig systeem te ontwikkelen.

 

Het BSI Kitemark voor balustrades biedt de zekerheid dat producten volgens een constant hoge standaard zijn vervaardigd.

Het maakt het voor installateurs eenvoudig om voor complete systemen van Kitemark-leveranciers te kiezen, in plaats van een mix van onbewezen componenten te gebruiken.

 

Het BSI Kitemark is een geregistreerd kwaliteitskeurmerk dat eigendom is van en beheerd wordt door BSI (British Standards).  Het is een van de meest herkenbare symbolen voor kwaliteit en veiligheid. Tegenwoordig is het een wereldwijd erkend keurmerk.

 

UNIQ profielen zijn door diverse nationale en internationale instanties getest.

Klik hier voor een overzicht. 

 

 

 

 

GLASSTEC Düsseldorf - 23 t/m 26 oktober 2018

 

UNIQ exposeert op de grote internationale vakbeurs Glasstec in Düsseldorf. Een beurs die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Van glasproductie, glas in de bouw tot prachtige glazen kunstwerken: op deze beurs komen de onuitputtelijke mogelijkheden van glas uitgebreid aan bod.

 

Kom bij ons langs in hal 10 stand A45. Wij tonen u graag de unieke eigenschappen van de UNIQ balustradeprofielen.

 

Voor de snelle beslissers hebben wij een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar, vraag er naar bij uw contactpersoon!


RENOVATIE - Brabanthallen Den Bosch - 23 t/m 25 mei

 

UNIQ profielen zijn ook zeer geschikt voor renovatieprojecten. Dat laten wij u graag zien op stand A.062

 

Klik hier voor gratis toegang

 

 

GEVEL Ahoy Rotterdam 23-25 januari 2018 

 

Van 23 t/m 25 januari 2018 zijn wij van de partij tijdens GEVEL! U toch ook?

 

Klik hier voor gratis toegang en graag tot ziens op onze stand nr. 01.E070!

 

 

BATIMAT Parijs - 6 t/m 10 november 2017

 

UNIQ exposeert op de Batimat! Op deze zeer grote internationale beurs in Parijs - 2000 exposanten, 330.000 bezoekers - worden alle facetten van de bouwwereld vertegenwoordigd en mogen de innovatieve profielen voor glasbalustrades van UNIQ natuurlijk niet ontbreken.

 

Een beurs die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

 

14-6-2017

HarbourVillage in een vogelvlucht

 

 

4-5-2017

 

UNIQ getest en goedgekeurd


Veiligheid is vanaf het begin één van de uitgangspunten geweest voor het ontwikkelen van de UNIQ profielen, waarbij het glas niet meer met  keggen maar met een doorlopende klemstrip wordt vastgezet.


Een uniek idee, dat uitgebreid is doorgerekend en steeds weer iets werd verbeterd. Toch is het dan nog steeds wel een beetje spannend als het eindresultaat aan zware praktijktesten wordt onderworpen. Zou het echt allemaal zo werken als bedacht, getekend en berekend?


Daar kunnen we vanaf nu volmondig JA op antwoorden!  De profielen zijn inmiddels uitgebreid getest én goedgekeurd. Voor ieder land gelden andere regels en worden de testen net iets anders uitgevoerd,  maar het resultaat is hetzelfde: UNIQ profielen voldoen aan de hoogste eisen en zijn nu goedgekeurd voor gebruik in Nederland, België en Duitsland.


Binnenkort volgen de testen voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

UNIQ getest en goedgekeurd