Snel en eenvoudig een glasbalustrade monteren met slim inklemprofiel

De glasbalustrade is niet meer weg te denken in de huidige architectuur. Een glasbalustrade creëert een gevoel van ruimte en laat u genieten van prachtige uitzichten. UNIQ biedt voor elke situatie het juiste profiel.

 

Het juiste profiel voor elke glasbalustrade

 

UNIQ heeft voor elke situatie het juiste profiel. Voor montage naast of op de vloer, voor afgewerkte of onafgewerkte vloeren van beton, staal of hout, in binnen- en buitensituaties en voor de lijnlasten 0,5-1-2-3 kN/m. Het systeem voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd.

 

Unieke montage- en stelmogelijkheden

 

Naast constructieve ankers worden de profielen gemonteerd met een tweede rij stelankers waardoor het waterpas kan worden gesteld. Doordat het binnenwerk van het profiel haaks is zal het glas recht staan. Het glas wordt met de gepatenteerde klemstrip volledig en gelijkmatig ingeklemd, waardoor hoge piekspanningen worden vermeden. Met de stel/borgboutjes van de klemstrip kunnen tevens kleine afwijkingen in de stand van het glas of dikteverschillen in het glas opgevangen worden.

 

Voordelen UNIQ glasbalustrade profiel

 

  • slimme inklemming
  • verstelbaar
  • snelle montage
  • veilig
  • licht en sterk
  • mooi afgewerkt

Contactgegevens

 

Wilt u meer informatie over de UNIQ profielen voor glasbalustrades, neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd één van onze specialisten bellen of mailen.

UNIQ levert:

 

Unieke slimme oplossingen

‘hollow’ ontwerp - licht van gewicht

Snelle en eenvoudige montage

Het juiste profiel voor elke balustrade

glas balustrade