Licht en sterk glasbalustrade systeem

Glas is een licht en ruimtelijk materiaal dat niet meer weg te denken is in de huidige architectuur. Het UNIQ glasbalustrade systeem is geschikt voor elke situatie. Voor montage naast of op de vloer, voor afgewerkte of onafgewerkte vloeren van beton, staal of hout, in binnen- en buitensituaties en voor de lijnlasten 0,5-1-2-3 kN/m. Het UNIQ glasbalustrade systeem voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd.Bovendien is het UNIQ glasbalustrade systeem sterk en toch licht van gewicht door het hollow ontwerp.

 

Sterk en licht glasbalustrade systeem

 

UNIQ staat voor een veilig glasbalustrade systeem. De klemstrip kan niet los trillen, zoals dat bij keggen wel kan gebeuren. Bovendien zijn profielen met kamers sterker, stijver en lichter dan conventionele. Het glas wordt met de gepatenteerde klemstrip volledig en gelijkmatig ingeklemd, waardoor hoge piekspanningen worden vermeden. Met de stel/borgboutjes van de klemstrip kunnen tevens kleine afwijkingen in de stand van het glas of dikteverschillen in het glas opgevangen worden.

 

Contactgegevens

 

Ontvangt u graag meer informatie over het UNIQ glasbalustrade systeem, neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd bellen of mailen met één van onze specialisten.

UNIQ levert:

 

Unieke slimme oplossingen

‘hollow’ ontwerp - licht van gewicht

Snelle en eenvoudige montage

Het juiste profiel voor elke balustrade

glasbalustrade systeem