Betrouwbare, veilige en reeds veelvuldig toegepaste glazen balustrades

Glazen balustrades moeten in de eerste plaats veilig zijn. UNIQ heeft voor elke situatie het juiste profiel, zowel voor binnen- als buitensituaties. Voor montage naast of op de vloer, voor afgewerkte of onafgewerkte vloeren van beton, staal of hout. Het systeem voor glazen balustrades voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd, een veilig idee.

 

Veilige glazen balustrades

 

In de UNIQ systemen zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen verwerkt, die zijn gebaseerd op voortschrijdend inzicht en de steeds strenger wordende (veiligheids)eisen. Het glas wordt met de gepatenteerde klemstrip volledig en gelijkmatig ingeklemd, waardoor hoge piekspanningen worden vermeden. De klemstrip kan niet los trillen, zoals dat bij keggen wel kan gebeuren. Bovendien zijn profielen met kamers sterker en stijver dan conventionele.

 

Contactgegevens

 

De profielen van UNIQ voor glazen balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen. Wilt u meer weten over de profielen voor glazen balustrades van UNIQ? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt één van onze specialisten altijd bellen of mailen met uw vragen.

UNIQ levert:

 

Unieke slimme oplossingen

‘hollow’ ontwerp - licht van gewicht

Snelle en eenvoudige montage

Het juiste profiel voor elke balustrade

glazen balustrades