Uniek inklemprofiel is verstelbaar op ruwe ondergronden

De glasbalustrade is niet meer weg te denken in de huidige architectuur. Glas laat bewoners en gebruikers van het gebouw genieten van prachtige uitzichten. Ook binnenshuis creëert een balustrade een gevoel van ruimte. UNIQ inklemprofielen zijn verstelbaar op ruwe, onafgewerkte ondergronden en eenvoudig te monteren. Het systeem voldoet aan het Bouwbesluit en is gecertificeerd.

 

Verstelbaar inklemprofiel

 

De moeren waarmee de inklemprofielen worden vastgezet zijn verstelbaar, zodat ze op ruwe ondergronden waterpas kunnen worden gesteld en het glas altijd recht staat. De gepatenteerde klemstrip klemt het glas volledig vast. Zonder keggen, dus geen piekspanningen in het glas. De met de stel/borgboutjes van de klemstrip kunnen tevens kleine afwijkingen in de stand van het glas of dikteverschillen in het glas opgevangen worden.

 

Contactgegevens

 

Wilt u meer informatie over deze unieke, gecertificeerde inklemprofielen en de verstelbaarheid op ruwe ondergronden? Neem dan gerust contact op met UNIQ smart balustrades. Één van onze specialisten helpt u graag verder.

UNIQ levert:

 

Unieke slimme oplossingen

‘hollow’ ontwerp - licht van gewicht

Snelle en eenvoudige montage

Het juiste profiel voor elke balustrade

inklemprofiel